Μικροί Δημιουργοί

Κόσμημα σε σχέδιο παιδικής ζωγραφιάς

Τα παιδιά, είναι οι πιο σπουδαίοι καλλιτέχνες!

Βλέπουν τον κόσμο από άλλο ύψος, η ματιά τους είναι αγνή και φιλτράρουν τις πληροφορίες διαφορετικά από ότι αντιλαμβανόμαστε εμείς οι “μεγάλοι”.

Επίσης, χρησιμοποιούν χρώματα, που κι εμείς στο AnKa Arts τα λατρεύουμε!

Έτσι, τα σχέδιά τους είναι κάτι παραπάνω από μοναδικά! Είναι αυθεντικά κι ανεπανάληπτα!

Όταν λοιπόν, έχουν τη δυνατότητα να φορέσουν ή να δωρίσουν ένα αντικείμενο που δημιουργούν μόνο οι “μεγάλοι” και βλέπουν τη ζωγραφιά τους, το “δικό τους κόσμημα”, η χαρά τους είναι απερίγραπτη. Η αυτοπεποίθησή τους μεγαλώνει και νιώθουν σπουδαίοι καλλιτέχνες!

Η Μαμά, η Γιαγιά, η Θεία και η Νονά, μπορούν να αποκτήσουν τώρα ένα κόσμημα με την αγαπημένη ζωγραφιά του παιδιού! Φυσικά ο Μπαμπάς, ο Παππούς, ο Θείος κι ο Νονός, δε θα μπορούσαν να μείνουν παραπονεμένοι, αφού μπορούν να αποκτήσουν την αγαπημένη τους παιδική ζωγραφιά, σε όλα τα παραπάνω αλλά και σε μπρελόκ! Ή φυλαχτό για το αυτοκίνητο! Ή ό,τι άλλο σκεφτούν! Η φαντασία δεν περιορίζεται πουθενά στο AnKa Arts!

Οι ζωγραφιές, μπορούν να γίνουν κοσμήματα (μενταγιόν, βραχιόλι ή δαχτυλίδι) ή άλλα αντικείμενα (μπρελόκ ή επιτραπέζια διακοσμητικά) , με διάφορες τεχνικές (χάραξη, σέγα ή ζωγραφική του μετάλλου) με πιστή αναπαράσταση της παιδικής ζωγραφιάς. Τα μέταλλα που χρησιμοποιούμε για τις παιδικές ζωγραφιές είναι αποκλειστικά ο ορείχαλκος και το ασήμι. Το μέγεθος του αντικειμένου, είναι κάτι που μπορεί να ποικίλει και θα το συζητήσουμε, ώστε να πετύχουμε την καλύτερη απόδοση της ζωγραφιάς, για τη χρήση που επιθυμείτε.

Εάν λοιπόν, έχετε κάποια ζωγραφιά του μικρού αγαπημένου σας πλάσματος, που σας χάρισε με ‘κείνη την αγάπη που μόνο τα παιδιά ξέρουν να προσφέρουν και δε θέλετε να την αποχωριστείτε ποτέ, αλλά σας δελεάζει η ιδέα να τη φοράτε πάνω σας σαν φυλαχτό, επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας το σχέδιο του μικρού καλλιτέχνη και εμείς θα βάλουμε τα δυνατά μας, να γίνει το αγαπημένο κομμάτι της κοσμηματοθήκης σας!

100% handmade products
100% Χειροποίητα

από την Οικογένεια του AnKa Arts

free delivery
Δωρεάν Αποστολή

για παραγγελίες άνω των €50

product return
Επιστροφή ή Αλλαγή

εντός 14 ημερών από την παραλαβή

gift packaging
Συσκευασία Δώρου

σε όλα τα προϊόντα μας

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Scroll to Top