Κατά Παραγγελία

Τί θα προκύψει αν συνδυάσουμε την ιδέα σας με την τέχνη μας; Μα… κοσμήματα εμπνευσμένα από εσάς!

Στο AnKa Arts λατρεύουμε τις χειροποίητες δημιουργίες και την πρωτότυπη, μοναδική έμπνευση!

Είμαστε σίγουροι ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, που έχουν υπέροχες ιδέες, τις οποίες λόγω έλλειψης χρόνου, τεχνογνωσίας και εργαλείων, δυσκολεύονται να υλοποιήσουν οι ίδιοι.

Εμείς, από την άλλη μεριά, απολαμβάνουμε τη δημιουργία. Εκτός από τις δικές μας ιδέες, μας αρέσει να δίνουμε ζωή στις ιδέες των ανθρώπων που μας τις εμπιστεύονται! Μας αρέσει να τους κάνουμε χαρούμενους με το απόκτημά τους και περήφανους για την ιδέα τους.

Η χαρά των ανθρώπων, που βλέπουν την ιδέα τους να έχει πάρει μορφή, είναι μεταδοτική! Κι εμείς την απολαμβάνουμε πιο πολύ από όλους!

Εάν λοιπόν, έχετε κάποιο σχέδιο για κόσμημα κατά νου και θέλετε να το μοιραστείτε μαζί μας, δίνοντάς μας την ευκαιρία να το δημιουργήσουμε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Θα χαρούμε πολύ να ακούσουμε την ιδέα σας, να δουλέψουμε πάνω σ’ αυτήν και να απολαύσουμε τη δημιουργικότητά σας!

Σημείωση: Για την δημιουργία του δικού σας σχεδίου, η συνεννόηση και συμφωνία γίνεται μόνο γραπτώς μέσω e-mail και προκαταβάλεται το ποσό που θα συμφωνηθεί, μέσω τραπεζικής κατάθεσης. Σε περίπτωση που το τελικό αποτέλεσμα δεν σας ικανοποιεί, το ποσό της προκαταβολής δεν επιστρέφεται, καθώς καλύπτει τον χρόνο τον οποίο αφιερώσαμε για την υλοποίηση της ιδέας σας και τα υλικά που χρησιμοποιήσαμε.

100% handmade products
100% Χειροποίητα

από την Οικογένεια του AnKa Arts

free delivery
Δωρεάν Αποστολή

για παραγγελίες άνω των €50

product return
Επιστροφή ή Αλλαγή

εντός 14 ημερών από την παραλαβή

gift packaging
Συσκευασία Δώρου

σε όλα τα προϊόντα μας

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Scroll to Top