Κατάστημα – Εργαστήριο

Ο χώρος έκφρασης ενός δημιουργού είναι το εργαστήριό του. Εδώ η ιδέα, παίρνει μορφή!

Σαν άνθρωποι με καλλιτεχνική και δημιουργική φύση, λαμβάνουμε ερεθίσματα από τα πάντα γύρω μας κι αυτό συμβαίνει όπου κι αν βρισκόμαστε. Στη συνέχεια, τα ερεθίσματα γίνονται ιδέες για σχέδια. Άλλες φορές τα αποτυπώνουμε σε χαρτί, άλλες όχι. Όμως ο χώρος υλοποίησης της ιδέας μας, είναι το Εργαστήριό μας. Τα εργαλεία μας είναι πάντα δίπλα μας, έτοιμα να δημιουργήσουν και τα αγαπημένα μας υλικά, εύπλαστα στα χέρια μας, μας προκαλούν να δημιουργήσουμε αντικείμενα τέχνης και κοσμήματα.

Για την έκθεση των αντικειμένων μας, δημιουργήσαμε ένα περιβάλλον που αποτυπώνει την αισθητική μας σχετικά με το χώρο. Ένα Κατάστημα που φιλοξενεί τις δημιουργίες μας – κοσμήματα και διακοσμητικά αντικείμενα τέχνης. Ζωηρή μουσική και έντονο, φυσικό φως, συμπληρώνουν την ατμόσφαιρα και καλωσορίζουν τους επισκέπτες μας. Όλους εσάς!

Το Κατάστημα – Εργαστήριο του AnKa Arts, βρίσκεται στην καρδιά του Ιστορικού Κέντρου των Ιωαννίνων. Μέσα στο Μεσαιωνικό Κάστρο, με την πολυπολιτισμική ιστορία, που χάνεται πίσω στους αιώνες, προστίθεται μαγεία στη διάθεσή μας. Αυτή τη μαγεία επιθυμούμε να σας προσφέρουμε. Παράλληλα, προσπαθούμε να αναβιώσουμε το ηχόχρωμα του συγκεκριμένου δρόμου, που μέχρι πριν μερικές δεκαετίες, φιλοξενούσε εργαστήρια τεχνιτών, στην πόλη που ήταν ξακουστή για την τέχνη της αργυροχοΐας.

Αν μια μέρα βρεθείτε να περπατάτε μέσα στο Κάστρο των Ιωαννίνων, στο νούμερο 8 της οδού Ανδρονίκου Παλαιολόγου θα ακούσετε τους ήχους από τα εργαλεία μας, μία διακριτική μουσική και θα μας βρείτε να δημιουργούμε.

Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε!

100% handmade products
100% Χειροποίητα

από την Οικογένεια του AnKa Arts

free delivery
Δωρεάν Αποστολή

για παραγγελίες άνω των €50

product return
Επιστροφή ή Αλλαγή

εντός 14 ημερών από την παραλαβή

gift packaging
Συσκευασία Δώρου

σε όλα τα προϊόντα μας

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Scroll to Top